نمایش دادن همه 3 نتیجه

در گذشته‌های دور که هنوز پرورش طیور تبدیل به یک صنعت نشده بود مردم از زباله‌های تر خانگی و همچنین از علف‌‌ها و گندم مزارع به عنوان خوراک طیور استفاده می‌کردند. با صنعتی شدن پرورش طیور مختلف دیگر این نوع خوراک جواب گوی پرورش انبوه و سریع نبود و پرورش دهندگان باید به فکر تهیه خوراک دیگری برای طیور خود بودند. اینطور بود که خوراک طیور امروزی با گذشت زمان به وجود آمدند. اما چرا باید از این خوراک طیور استفاده کرد و اینکه این خوراک از چه چیزی تهیه شده‌اند؟

مطالعه ادامه راهنما

در این بخش از سناپالیز قصد داریم دقیقا در این مورد اطلاعاتی را به شما ارائه دهیم. اینکه خوراک طیور از چه موادی تهیه شده‌اند و یا اینکه نحوه نگه داری آن به چه صورتی است. در انتها نیز برخی از انواع مختلفی از خوراک طیور را به شما معرفی خواهیم کرد. همراه ما باشید.

خوراک طیور

قبل از قرن بیستم، مرغ‌ها و دیگر طیور بیشتر در مزارع عمومی نگهداری می‌شدند و بیشتر از مواد غذایی خود مزرعه تغذیه می‌کردند، حشرات را می‌خوردند، دانه‌هایی که توسط گاوها و اسب‌ها ریخته می‌شدند، و گیاهان اطراف مزرعه، و یا کسانی که این طیور را در خانه نگه داری می‌کردند باقیمانده غذاهای خانه را به آن‌ها می‌دادنند.

خوراک طیور غذاهای مخصوصی هستند که برای پرورش سریع طیور مختلف مانند مرغ، مرغابی، غاز استفاده می‌شوند. این خوراک تمامی نیازهای طیور را در خود دارد تا طیور بتوانند به راحتی رشد کرده و بزرگ‌تر شوند. استفاده از این خوراک‌ها امروزه بسیار مرسوم بوده و همه پرورش دهنده‌های دام و طیور از آن‌ها استفاده می‌کنند بخصوص افرادی که تعداد زیادی از این حیوانات را نگه داری می‌کنند.

استفاده از این نوع خوراک‌های طیور بسیار با صرفه‌تر است چراکه هم از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند و هم اینکه یکجا تمامی نیازهای طیور را برطرف می‌کند و نیازی نیز شما از خوراک‌های مختلف برای طیور خود استفاده کنید.

خوراک طیور از چه چیزی تشکیل شده‌اند:

خوراک طیور مدرن عمدتا شامل غلات، مکمل‌های پروتئینی، روغن سویا، مکمل‌های معدنی و مکمل‌های ویتامینی است. مقدار مصرف خوراک و نیازهای غذایی طیور، به وزن و سن مرغ، میزان رشد آن‌ها، میزان تولید تخم مرغ، آب و هوا (هوای سرد یا مرطوب هزینه‌ها رابالاتر می‌برد) بستگی دارد.

طیور سالم به مقدار کافی از پروتئین، کربوهیدرات، به همراه ویتامین‌های لازم، مواد معدنی رژیمی و آب نیاز دارند. به عنوان مثال یک مرغ تخم‌گذاری روزانه به 4 گرم کلیسیم نیاز دارد که 2 گرم آن به تخم مرغ انتقال پیدا می‌کند و 2 گرم دیگر آن برای خود مرغ نیاز است.

نحوه نگه‌داری خوراک طیور:

هر خوراکی شرایط نگه داری مخصوص به خودش را دارد که معمولا بر روی بسته‌بندی نحوه نگه‌داری آن نوشته می‌شود. اگر چنین نیست باید از فروشنده نحوه نگه‌داری از آن را بپرسید. موضوعی که در بسیاری از خوراک طیور مشترک است این است که همگی باید در یک جای تمیز و خشک نگه‌داری شوند.

خوراکی که آلوده باشد می‌تواند تمامی طیور را به بیماری‌های مختلف آلوده کند. محیط مرطوب بهترین جا برای رشد قارچ‌های مختلف است. اگر این قارچ‌‌ها توسط طیور خورده شوند قطعا آن‌ها را بیمار کرده و یا باعث مرگ آن‌ها خواهند شد. پس باید بسیار در نگه‌داری خوراک طیور دقت داشته باشید همانگونه که به سلامتی طیور خود اهمیت می‌دهید.

خوراک طیوری موجود در سنا پالیز:

انواع مختلفی از خوراک طیور برای طیور متفاوت موجود است. 3 نوع اصلی که بیشترین کاربرد را داشته و بسیار نیز پر مصرف هستند عبارت‌اند از:

  • استارتر (پیش دان)
  • پس دان
  • میان دان

هر کدام از این خوراک‌ها زمان مصرف مخصوص به خود را دارند. در ادامه به صورت مختصر به هرکدام اشاره خواهیم کرد.

استارتر یا همان پیش دان:

همانگونه که از نام آن پیداست این اولین خوراکی است که به طیور خود خواهید داد. این خوراک در دوران ابتدایی جوجه‌ها داده می‌شود تا میزان رشد آن‌ها بیشتر شده و بدن آن‌ها تقویت شود. این نوع دان با استفاده از بهترین مواد اولیه موجود و با در نظر گرفتن نیازمندی جوجه های گوشتی تا سن ۱۵-۱۲ روزگی تولید گردیده است.

توجه داشته باشید که بهترین زمان برای مصرف استارتر تا 12 الی 15 روزگی جوجه‌ها است. در این روزها باید جوجه‌ها به وزنی در حدود 300 گرم رسیده باشند.

ذرت، سویا، گندم، روغن، متیونین، لیزین، فسفات، کربنات و مکمل‌های ویتامینه و معدنی از جمله موادی هستند که در تولید این نوع خوراک طیور استفاده شده‌اند.

دو نوع استارتر در سناپالیز موجود است که شما می‌توانید به صورت آنلاین آن‌ها را تهیه کنید:

  • استارتر
  • پره استارتر

میان دان:

میان دان خوراکی است که از 17 روزگی به جوجه‌ها باید داده شود. بهترین زمان برای قلع کردن این خوراک نیز 35 روزگی جوجه می‌باشد. این خوراک به صورتی تهیه شده است که رشد حداکثری جوجه را در پی داشته باشد. همچنین این نوع خوراک ایمنی بدن طیور را نیز بسیار بالا برده و احتمال بیماری را نیز بسیار کم می‌کند.

ذرت، سویا، گندم، روغن، متیونین، لیزین، فسفات، کربنات، مکمل‌های ویتامینه و معدنی، آنزیم، نمک، سایر افزودنی‌های مجاز موادی هستند که در ساخت این خوراک طیور استفاده شده اند.

همین حالا می‌توانید میان دان را از سناپالیز به صورت آنلاین و با قیمت بسیار مناسب تهیه کنید.

پس دان:

این خوراک معمولا آخرین خوراکی است که به جوجه‌ها داده می‌شود و زمان مصرف آن نیز بعد از 35 روزگی جوجه است. به منظور حفظ تداوم رشد، افزایش ماندگاری جوجه‌ها و کاهش ضریب تبدیل غذایی این نوع دان (پس دان) را به جوجه‌ها می‌دهند.

دو نوع پس دان در سناپالیز موجود است که شما می‌توانید تهیه کنید:

  • پس دان 1
  • پس دان 2

امیدواریم که اطلاعات بیان شده در مورد خوراک طیور برای شما مفید بوده باشد. اگر سوالی در ذهن خود دارید و یا نیاز به اطلاعات بیشتری در این مورد دارید می‌توانید همین حالا با مشاوران سناپالیز تماس برقرار کرده و به صورت رایگان از تجربیات آن‌ها استفاده کنید.

چت با پشتیبانی واتساپ سناپالیز
پیام به پشتیبانی واتساپ