نمایش 1–24 از 30 نتیجه

با به روز شدن شیوه‌های کشاورزی، روش‌های قدیمی جهت آبیاری مزارع دیگر منسوخ شده‌اند. بسیاری از افراد که در این حوزه فعالیت دارند به سمت روش‌های جدید آبیاری رو آورده‌اند و تمام تلاش خود را می‌کنند که با علم و تکنولوژی روز جلو بروند. در روش‌های جدید آبیاری استفاده از ایستگاه پمپاز ضروری است چه در مزارع و چه در گلخانه‌ها. برای این که بدانید ایستگاه پمپاژ چیست و چگونه می‌توان یک ایستگاه پمپاژ مناسب ایجاد کرد؟ این متن را دنبال کنید.
مطالعه ادامه راهنما

ایستگاه پمپاژ

ایستگاه‌های پمپاژ در بسیاری از کار و کسب‌ها به ویژه صنعت کشاورزی و آب و فاضلاب بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. در بخش کشاورزی برای این که بتوانند طریقه آبیاری مزراع را راحت‌تر کنند و آب در تمام نقاط زمین به صورت مساوی تقسیم شود از ایستگاه پمپاژ استفاده می‌کنند.

به دلیل این که میزان استفاده و نیاز به ایستگاه‌های پمپاژ در مزراع و گلخانه‌ها بسیار افزایش پیدا کرده است قصد داریم در ادامه انواع ایستگاه پمپاژ و همچنین پمپ را مورد بررسی قرار دهیم تا اگر شما نیز به دنبال خرید ایستگاه پمپاژ هستید با اطلاعات کافی اقدام به خرید کنید.

ایستگاه پمپاژ چیست؟

ایستگاه پمپاژ به مکانی اطلاق می‌شود که در آن نیرو و محرکه لازم جهت به حرکت در آوردن مایعات فراهم می‌شود. معمولا در بخش آب و فاضلاب ایستگاه‌های پمپاژ بسیار پرکاربرد هستند چرا که برای رساند آب به دست مردم حتما باید چندین و چند ایستگاه پمپاژ در مسیر وجود داشته باشد. در مزارع معمولا وجود یک ایستگاه پمپاژ کافی است.

انواع ایستگاه پمپاژ:

ایستگاه‌های پمپاژ بر اساس نوع کارایی و محلی که قرار است در آن به کار گرفته شوند به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. به همین دلیل می‌توان ایستگاه‌های پمپاژ را در ۵ نوع پمپاژ از رودخانه، پمپاژ از چاه‌های کم عمق، پمپاژ از مخزن‌های ذخیره آب، پمپاژ از چاه‌های عمیق و نیمه عمیق و تخلیه زهکش با پمپاژ دسته بندی کرد که در ادامه به معرفی هر کدام از این ایستگاه‌ها خواهیم پرداخت.

پمپاژ از رودخانه:

در این ایستگاه‌ها آب از یک رودخانه به سمت محفظه‌ای رو باز یا بسته هدایت شده تا برای آبیاری مزراع مورد استفاده قرار بگیرد. در این نوع از ایستگاه به دلیل این که ممکن است حین پمپاژ مواد جامد و معلق در آب وارد چرخه پمپاژ شده و مانع از انجام گرفتن پمپاژ آب شوند باید تمهیدات لازم در این زمینه توسط متخصصین اتخاذ شود.

پمپاژ از مخزن ذخیره آب:

در این نوع پمپاژ آب از یک مخزن به سمت مزارع و محل‌های مورد نظر انتقال داده می‌شود.

پمپاژ از چاه‌های عمیق:

در این نوع پمپاژ آب اماکن شهری و روستایی از چاه‌های خیلی عمیق به سمت محل‌های مورد نظر پمپاژ می‌شود و در دسترس افراد قرار می‌گیرد.

و … .

انواع پمپ برای ایستگاه پمپاژ:

پمپ‌ها ابزاری هستند که انرژی مکانیکی گرفته شده از خارج را به مواد سیالی مثل مایعات منتقل کرده و باعث حرکت آن در درون یک محفظه یا لوله می‌گردند. در نتیجه سیال موجود در محفظه بر اثر فشار وارد شده باسرعت بیشتر حرکت کرده و به محل تعیین شده می‌رسد.

پمپ‌ها در انواع مختلفی موجود هسند، به عنوان مثال بر اساس نوع انرژی منتقل شده از پمپ به سیال یا نوع کارکردشان.

پمپ‌ها در حالت کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند:

۱- پمپ‌های دینامیک:

در پمپ‌های دینامیک انرژی لازم به صورت دایمی و همیشگی به سیال منتقل می‌شود تا به حرکت درآید. این نوع پمپ‌ها خود به دو دسته پمپ گریز از مرکز (Centrifugal) و پمپ جریان محوری (Axial) دسته بندی می‌شوند و کارایی خاصی دارند.

۲- پمپ‌های جا به جایی مثبت:

در این نوع پمپ‌ها انتقال انرژی به سیالات مورد نظر به صورت پریودیک انجام گرفته و متناوب می‌باشد. خود پمپ‌های جابجایی مثبت نیز به دو دسته رفت و برگشتی (Reciprocating) و دوار (Rotary) تقسیم شده‌اند.

ایستگاه‌های پمپاژ سناپالیز:

در سناپالیز انواع مختلف ایستگاه‌های پمپاژ موجود هستند که شما می‌توانید بر اساس نیاز خود ایستگاه مورد نظرتان را خریداری کنید. از نظر عملکرد سه نوع پمپ برای ایستگاه پمپاژ مزرعه در سناپالیز موجود است. این سه نوع عبارتند از:

  • فشار قوی
  • شناور
  • گریز از مرکز

به عنوان مثال توضیح مختصری در مورد پمپ‌های گریز از مرکز ارائه می‌دهیم:

ایستگاه پمپ گریز از مرکز:

همان طور که می‌دانید پمپ گریز از مرکز به پمپ‌هایی اطلاق می‌شود که جهت وارد کردن فشار به سیال مورد نظر از یک پروانه گردان استفاده می‌کنند. این نوع پمپ‌ها معمولا جهت انتقال سیال موجود در داخل یک سیستم لوله کشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طریقه انتقال سیالات در پمپ‌های گریز از مرکز بدین گونه است که مایع در امتداد یا نزدیک محور چرخان وارد پمپ شده و به وسیله پروانه موجود در داخل پمپ شتاب لازمه را گرفته و به سمت بیرون و یا داخل پخش کننده (محفظه حلزونی) جریان می‌یابد.

سه پمپ در ایستگاه‌های پمپاژ گریز از مرکز مورد استفاده قرار می‌گیرند که عبارتند از:

اتانرم EN:

پمپ گریز از مرکز افقی، دارای یک محفظه حلزونی، موتور جدای تک مکشه مرکزی است. محور پمپ توسط بوش فولاد کروم نیکل قابل تعویض محافظت می‌گردد. این پمپ‌ها طوری طراحی شده‌اند که روتور و پایه یاتاقان آن به راحتی از طرف الکتروموتور بدون جدا کردن محفظه از سیستم لوله کشی قابل باز شدن باشد.

اتا بزرگ EA:

پمپ گریز از مرکز افقی، دارای محفظه حلزونی، پروانه یکسر آویز، موتور جدا، تک مکشه مرکزی می‌باشد. در سناپالیز این امکان وجود دارد که بنا به در خواست مشتری عملیات روان سازی بلبرینگ‌ها توسط تیم سناپالیز انجام شود.

پمپ گریز از مرکز روغن نما:

پمپ گریز از مرکز روغن نما نیز یکی از پمپ‌هایی است که در ایستگاه پمپاژ مرود استفاده قرار می‌گیرد.

سناپالیز این امکان را برای شما فراهم کرده است که بتوانید انواع مختلف ایستگاه‌های پمپاژ را با مناسب‌ترین قیمت به صورت آنلاین خریداری کرده و در محل مورد نظر خود تحویل بگیرید. اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید همین حالا می‌توانید با مشاوران ما تماس برقرار کرده و از مشاوره‌های آن‌ها بهره ببرید. (مشاوره رایگان)

گریز از مرکز حلزونی

اتا بزرگ EA

312,160,000 ریال826,120,000 ریال

گریز از مرکز حلزونی

اتانرم EN

35,980,000 ریال226,730,000 ریال

الکتروموتور

الکتروموتور شناور

183,470,000 ریال2,971,510,000 ریال

فشار قوی

پمپ WKL پمپیران

77,220,000 ریال1,433,340,000 ریال

پمپ شناور

پمپ شناور BPD

94,390,000 ریال273,060,000 ریال

پمپ شناور

پمپ شناور BPH

112,140,000 ریال699,210,000 ریال

پمپ شناور

پمپ شناور BPN

132,610,000 ریال834,130,000 ریال

پمپ شناور

پمپ شناور BQTS

165,240,000 ریال455,590,000 ریال

پمپ شناور

پمپ شناور BRTS

173,300,000 ریال555,950,000 ریال

پمپ شناور

پمپ شناور UQH

83,610,000 ریال611,030,000 ریال
چت با پشتیبانی واتساپ سناپالیز
پیام به پشتیبانی واتساپ